• Laget mot Södra Härene IF!

Fredag 10/5 kl.19:00 (Björkvallen) Följande är kallade: Felix Jonsson Gustav Axelsson Lucas Karlsson Magnus Aronsson Joel Karlsson Oscar Adamsson Oskar Jonsson Victor Adamsson Casper Åberg Albert Sedwall Emil Lundberg Kristoffer Bohrén Melvin Berg Rickard Svensson Joakim Kvist Samling/Avresa: Buss från kyrkan kl.16:45 eller 17:00 från Arenan. Herr för 22 timmar sedan 0kommentarer
  • 0-0 PÅ LUNNEHOV!

En riktigt bra div 6 match mellan två försvarsstarka lag blev det när Elmer/Fåglum och ÖSIK möttes på söndagseftermiddagen. Då vi saknade avstängde Joel och skadade Liam fick Totte gå ner och agera parhäst till Magnus Aronsson i mittförsvaret. Den perfekta gräsmattan bjöd på fina förutsättningar för vårat fina passningsinriktade spel. Hemma laget var kanske lite tyngre och större och matade gärna inlägg och hörnor framför Felix. Några av inspelen blev lite halvfarliga men Totte och Aronsson skallade bort det mesta. Vicor A hade två gyllene lägen mitt i halvleken. Först en skarv som träffade stolpen och sen ett bra vänsterläge som keepern med stor möda kunde avstyra. Andra halvlek. Få målchanser men E/F hade en stor möjlighet när en bakåtpassning gick förbi Felix, men där vi efter viss kalabalik kunde reda ut det hela. ÖSIK åt sig mer och mer in i matchen och med 10 min kvar kunde Melvin rulla bollen förbi mv in i mål. Domare blåste dock för offside vilket från min synvinkel såg tveksamt ut.... Matchen slutade mållös vilket nog var rättvist. En bra match var det hur som helst och lite extra beröm till försvarslinjen som höll tätt 90 min. Rickard S och Oscar A kom in i paus och gjorde bra ifrån sig. Redan på fredag är det dags för nästa långresa. Då möter vi S Härene på Björkvallens konstgräs i Vårgårda. Vi ses! / Lars E. Tiger o Koligan Magnus Aronsson 🐅🐅🐅 Kristoffer Bohrén 🐅🐅 Oscar Adamsson 🐅 Herr för 3 dagar sedan 1kommentar
  • ”Vi är revanschsugna”

Imorgon är det dags igen när vi gästar Lunnehov och mötet med Elmer-Fåglum FK. Matchens profil till detta oerhört intressanta möte är Örslösa/Sönes nr.1, Felix Jonsson! Hur känns det inför matchen? - Det känns bra, vi är revanschsugna efter förlusten i premiären. Extremt tung förlust i premiären hemma mot Mellby IK, hur lyder din analys från det mötet? - Min analys är att vi inte gör våran bästa match och att vi inte har marginalerna på våran sida. Elmer-Fåglum FK näst på tur, vad kommer att krävas för seger? - Det som kommer krävas är att vi får till våran defensiv så som den har varit på försäsongen och sen sätta dit bollen i mål när chanserna kommer. Om du får gissa lite nu då, hur kommer matchen att sluta? - Jag tror vi vinner med 3-1 Vid ett avgörande, vem sätter dit segermålet? - Emil Lundberg sätter dit den i bortre krysset. Sist men inte minst, om du får lova våran kära och trogna Örslösa/Söne publik något inför morgondagen, vad skulle du säga då? - Att det blir en underhållande match. Herr för 5 dagar sedan 0kommentarer